Napredak : časopis za interdisciplinarna istraživanja u odgoju i obrazovanju = journal of interdisciplinary research in education (Hrvatski pedagoško-književni zbor = Croatian Pedagogical and Literary Association, 2010)
Časopis objavljuje originalne znanstvene i stručne radove iz pedagogije i drugih srodnih disciplina.