Centar za nestalu i zlostavljanu djecu (Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, 2008)
Cilj Udruge je zaštita djece od seksualnog iskorištavanja i zlostavljanja putem interneta, širenja dječje pornografije i pedofilije, ali i drugih oblika zlostavljanja vezanih uz uporabu interneta.