Nacionalna infrastruktura prostornih podataka (Državna geodetska uprava, Sektor za NIPP, 2011)
Web stranice o skupu mjera, normi, specifikacija i usluga koje imaju za cilj omogućiti učinkovito prikupljanje, vođenje, razmjenu i korištenje georeferenciranih prostornih podataka.