Narodnogospodarstveni i socijalni ciljevi novijih gradjevnih i stanbenih uredaba - Senjanović, Petar (Društvo inžinira i arhitekata u Kraljevini Dalmaciji, 1911)
Predavanje o aktuelnim potrebama javnog života u Dalmaciji i Splitu.