Izvješće o XV. glavnoj skupštini Krčke gospodarske zadruge : obdržavane dne 15. studenoga u Omišlju na otoku Krku (Krčka gospodarska zadruga, 1900)
O svinjogojstvu, govedarstvu, maslinarstvu, voćarstvu, nagradama za poljodjelstvo, Školi pletenja u Dobrinju, protugradnoj obrani, o potrebi popravka ceste od Sv. Nedjelje do Vrbnika te isušenja Vrbničkog polja, o jezičnom pitanju, o vinskoj klauzuli.