Bericht - Šenoa, Milan (Zagreb : Knjižara Jugoslavenske akademije (Đuro Trpinac), 1914)
O hidrografskom i biološkom istraživanju Jadranskoga mora od Kvarnera do Zadra.
Nasl. nad tekstom.
Puno ime autora: Milan Šenoa.
P. o.: Izvješća o raspravama Matematičko-prirodoslovnoga razreda ; sv. 2 i 3, 1914. i 1915.