Visoka poslovna škola Libertas - Visoka poslovna škola Libertas (Zagreb) (Zagreb : Visoka poslovna škola Libertas)
Web stranice privatne poslovne škole.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.vps-libertas.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 22.3.2013.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Visoka poslovna škola Libertas (Zagreb)