Acta medica Croatica : glasilo Akademije medicinskih znanosti Hrvatske = the journal of the Academy of Medical Sciences of Croatia (Akademija medicinskih znanosti Hrvatske, 2011)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove iz područja biomedicine i zdravstva.