Sektorske analize (Ekonomski institut, 2013)
Časopis prati stanje i trendove te poslovne događaje u sektorima: turizma, trgovine na malo, telekomunikacije, hrane i pića, farmaceutske industrije, građevinarstva, prometa i energetike.