Poredbeno pomorsko pravo : Comparative maritime law (Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2007)
Časopis pokrenut s ciljem znanstvenog i praktičnog obrađivanja problema poredbenog pomorskog prava i pravila pomorske trgovine te transportnog prava općenito.