Poredbeno pomorsko pravo Comparative maritime law (Zagreb : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2007)
Časopis pokrenut s ciljem znanstvenog i praktičnog obrađivanja problema poredbenog pomorskog prava i pravila pomorske trgovine te transportnog prava općenito.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.55,no.170(2016) dana 4.4.2019.; zadnji opis prema vol.57,no.172(2018).
Keywords: Pomorsko pravo -- Serijske publikacije; Pomorski promet -- Serijske publikacije; Prijevozno pravo -- Serijske publikacije