Sjemenarstvo : glasilo Hrvatskog agronomskog društva (Hrvatsko agronomsko društvo, 2006)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove iz genetike, oplemenjivanja i sjemenarstva poljoprivrednih kultura.