Stočarstvo časopis za unapređenje stočarstva (Zagreb : Hrvatsko agronomsko društvo, 2006)
Časopis za unapređenje stočarstva, objavljuje radove iz reprodukcije, uzgoja i korištenja gospodarskih vrsta domaćih životinja.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.73,no.1/2(2019) ; zadnji opis prema vol.75,no.1/2(2021) dana: 24.02.2022.
Keywords: Stočarstvo -- Serijske publikacije; Stočarska industrija -- Serijske publikacije