Poslovna izvrsnost : Business excellence : znanstveni časopis za promicanje kulture kvalitete i poslovne izvrsnosti (Ekonomski fakultet : Hrvatski institut za kvalitetu, 2009)
Časopis koji obrađuje sve aspekte kvalitete i poslovne izvrsnosti na svim područjima ljudskog djelovanja.