Povijesni prilozi : Historical contributions (Hrvatski institut za povijest = Croatian Institute of History = Kroatisches Institut für Geschichte, 2007)
Časopis koji objavljuje rezultate istraživanja s područja povijesne znanosti te pomoćnih povijesnih disciplina od antike do sredine 19. stoljeća.