Bericht über die chirurgisehen Operationen : welche während des Triänniums Juli 1890—Juli 1893. im Landesspitale zu Sebenico (Dalmatien) ausgeführt wurden - Lalić, Nikola (s. n., 1893)
Izvješće o kiruškim operacijama u šibenskoj bolnici od srpnja 1890. do srpnja 1893.