Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom (Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom, 2012)
Web stranice Društva osnovanog u cilju promicanja zajedničkih prava djece, njihovih roditelja, staratelja i osoba s invaliditetom nastalih kao posljedica cerebralne i dječje paralize.