Pravila "Bihaća", hrvatskog društva za iztraživanje domaće povjesti u Splitu (Bihać, 1894)
Društvo je osnovano 1894. g. sa sjedištem u Splitu i bavi se proučavanjem domaće povijesti. Ovim pravilima je regulirano ime i svrha društva, njegova sredstva, prava i dužnosti članova, društvene skupštine i sastanci, …