Dani hrvatskog filma (Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu, Ured Dana hrvatskog filma, 2013)
Web stranice nacionalnog festivala koji svake godine prikazuje i vrednuje jednogodišnju domaću filmsku produkciju i čiji program konkurencije podrazumijeva razne filmske vrste i rodove.