Osvrt na prigovore pisca u »Hrvatskoj kruni« (26—27. ožujka 1906.) mojoj brošurici "Nešto o sv. Dujmu" - Marković, Ivan, redovnik ([s. n.], 1906)
Ivan Marković se u svom djelu "Nešto o sv. Dujmu" sukobljuje s mišljenjem dvaju arheologa F. Bulića i G.-R. Delehayea koji smatraju da postoji samo jednan Dujam i to onoaj pokopan u Rimu. Pisac Hrvatske krune je ostao razočaran pročitavši tu brošuru u kojoj nije pronašao potkrepljujuće dokaze za autorovu tvrdnju.