Ripostiglio di piccoli di Spalato, trovato sull'isola di Bua - Stockert, Karl ([s. n.], 1912)
Opis 539 komada novaca, vjerojatno iz početka 14. st., pronađenih na otoku Čiovu i pohranjenih u Arheol. muzeju u Splitu.