Ripostiglio di piccoli di Spalato, trovato sull'isola di Bua - Stockert, Karl ([Spalato] : [s. n.], 1912)
Opis 539 komada novaca, vjerojatno iz početka 14. st., pronađenih na otoku Čiovu i pohranjenih u Arheol. muzeju u Splitu.
Om. nasl.
Puno ime autora: Karl Stockert.
P. o.: Bullettino di archeologia e storia dalmata ; 1911.
Keywords: Novac -- Split -- Srednji vijek; Srednjovjekovni novac