Arti musices : hrvatski muzikološki zbornik = croatian musicological review (Hrvatsko muzikološko društvo : Odsjek za povijest hrvatske glazbe HAZU : Muzička akademija Sveučilišta, 2007)
Časopis objavljuje rezultate istraživanja hrvatske glazbene baštine i glazbenog kulturološkog prostora uopće.