Histria archaeologica : časopis Arheološkog muzeja Istre = Bulletin of the Archaeological Museum of Istra (Arheološki muzej Istre, 2009)
Časopis sadrži članke koji su tematski vezani za arheologiju i umjetnost s istarsko – kvarnerskog područja.