The Zagreb Spring Fair : 25.3.-3.4.1955. Yugoslavia (Zagrebački velesajam, 1955)
Prikaz bijelog lista papira sa znakom Zagrebačkog velesajma, privezanog uz grančicu s crvenim cvjetovima. Druga prikazana grančica djelomično prelazi preko prikazanog lista papira. Sve je smješteno na svijetlo žuto zelenoj podlozi plakata