Zagreber Frühjahrsmesse : 25.3.-3.4.1955. Jugoslawien (Zagrebački velesajam, 1955)
Bijeli list sa znakom Zagrebačkog velesajma privezan uz grančicu s crvenim cvjetovima. Druga prikazana grančica djelomično prelazi preko lista. Sve je smješteno na svijetlo žuto zelenoj podlozi plakata