Fiera primaverile di Zagreb : 25.3.-3.4.1955. Jugoslavia (Zagrebački velesajam, 1955)
Na prikazu bijeli list papira sa znakom Zagrebačkog velesajma. List je privezan uz grančicu s crvenim cvjetovima. Druga prikazana grančica djelomično prelazi preko lista. Sve smješteno na svijetlo žuto zelenoj podlozi plakata