Trudnoća.net prve web stranice za roditelje u Hr . (Zagreb : Trudnoca.net, 2013)
Portal za buduće majke i roditelje.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.trudnoca.hr
Ranije glavna urednica Maja Tadić.
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML-a (opis građe dana: 29.4.2013. ; zadnji opis prema verziji dana: 30.1.2023.)
Keywords: Trudnoća; Novorođenčad -- Njega