Stephan : Erzherzog von Oesterreich - Sürch, Josef (s. n., 1844)
Portretiran nadvojvoda Stefan (Stephan) Franz Viktor Habsburg Lothringen. Prikazan do polovine pasa, odjeven u crnu jaknu ispod kojeg je bijeli prsluk. Bez brkova, ali zalizaka koji se spajaju u bradu.