Subversive Festival (Udruga Bijeli val, 2009)
Festival na kojem se sastaju najvažniji akteri umjetničke, teorijske i aktivističke scene iz regije i čitavog svijeta u cilju promišljanja otpora neoliberalizmu te izgradnje novih modela i jedinstvenih strategija za budućnost.