Collegium antropologicum : journal of the Croatian Anthropological Society (Croatian Anthropological Society, 2006)
Časopis objavljuje radove iz područja kulturne i biološke antropologije, sociologije, etnologije, demografije, povijesti, arheologije i drugih područja vezanih za multidisciplinarni karakter antropologije.