Kronotaksa solinskih biskupa uz dodatak ; Kronotaksa spljetskih nadbiskupa : (od razorenja Solina do polovice XI v.) - Bulić, Frane ([s. n.], 1912)
Popis solinskih biskupa i splitskih nadbiskupa po vremenskom redoslijedu.