Studia ethnologica Croatica (Odsjek za etnologiju i kulturnu antropologiju, Filozofski fakultet Sveučilišta, 2006)
Časopis koji objavljuje članke koji doprinose razvoju empirijskih, metodoloških i teorijskih uvida i otkrića u području etnologije i kulturne antropologije.