Etnološka tribina (Hrvatsko etnološko društvo : Odsjek za etnologiju i kulturnu antropologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta, 2008)
Godišnjak Hrvatskog etnološkog društva pokriva široki korpus etnoloških i kulturno-antropoloških tema.