Goriva i maziva časopis za tribologiju, tehniku podmazivanja i primjenu tekućih i plinovitih goriva i inženjerstvo izgaranja = Fuels and lubricants : journal for tribology, lubrication, application of liquid and gaseous fuels and combustion engineering (Zagreb : Hrvatsko društvo za goriva i maziva GOMA, 2006)
Časopis za tribologiju, tehniku podmazivanja i primjenu tekućih i plinovitih goriva i inženjerstvo izgaranja.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.55,no.4(2016).
Keywords: Tribologija -- Serijske publikacije; Naftni proizvodi -- Serijske publikacije