Ekonomska misao i praksa : časopis Sveučilišta u Dubrovniku = Economic thought and practice : periodical of the University of Dubrovnik (Sveučilište u Dubrovniku, 2007)
Časopis objavljuje radove iz područja ekonomske teorije i prakse, kao i za ekonomsku teoriju i praksu relevantne radove iz srodnih područja znanosti.