Vijesti Hrvatskoga geološkog društva (Hrvatsko geološko društvo, 2013)
Časopis koji objavljuje aktualnosti vezane uz geologiju, osvrte na geološke skupove, izložbe, ekskurzije i druge događaje, zatim popularne članke, osvrte na nove knjige te sažetke magistarskih radova i doktorskih disertacija geološkog sadržaja.