Croatian journal of food science and technology : a publication of the Faculty of Food Technology Osijek (Faculty of Food Technology Osijek, 2010)
Časopis objavljuje izvorne znanstvene radove, priopćenja, znanstvene bilješke i pregledni radove te stručni radovi i izlaganja na znanstvenom skupu.