Manuale pratico sul modo di procedere nell'estimo fondiario e nei relativi reclami : quale guida nella regolazione dell'imposta fondiaria sulla base della Legge 24 maggio 1869 : traduzione dal tedesco coll'assenso dell'editore e coll'aggiunta della Legge e di una tabella di ragguaglio fra i vecchi pesi e misure in uso nella Dalmazia con quelli dell'Austria inferiore (s. n., 1871)
Priručnik o postupanju kod procjene zemljišta, o pritužbama na procjene. Služi kao vodič za porez na zemljište na temelju Zakona od 24. svibnja 1869. Sadrži i: 1. tekst samog Zakona, 2. tekst Zakona od 6. travnja 1879. o izmjenama Zakona od 24. svibnja 1869., 3. tekst Zakona od 28. ožujka 1880. o izmjenama i dopunama Zakona od 6. travnja 1879., 4. tabelu s usporedbom starih mjera u Dalmaciji s onima iz donje Austrije.