Croatica Christiana periodica : časopis Instituta za crkvenu povijest Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Katolički bogoslovni fakultet, 2007)
Časopis pokrenut s nakanom da potakne istraživanja hrvatske crkvene povijesti i religiozne kulture te objavljuje građu i historiografske radove u cilju sustavne i znanstveno utemeljene povijesti Crkve u Hrvata.