Das Volksfest im Prater : abgehalten am 23. August - Katzler, Vinzenz (s. n., 1864)
Unutar pravokutnog okvira smješteni su različiti prikazi vezani uz pučku svečanost u Prateru. Ispod svakog prikaza naziv na njemačkom jeziku.