La Vieille - Basan, Pierre François; Aubert, Louis (Paris : [S. n., 1750)
Prikaz u interijeru. Stara žena, rukama oslonjena na štap, sjedi za stolom. Ispred nje zdjela i žlica.
Signatura otisnuta d.d. unutar otiska: F. Basan Sculp.; l.d. otisnuto unutar otiska: Aubert Del.; na sredini ispod prizora otisnuto: LA VIEILLE // Tiré du Cabinet de Monsieur le Comte de VENCE. // à Paris chés Basan Graveur.
Literatura: Thieme/Becker, sv. 2., str. 591.; Thieme/Becker, sv. 2., str. 227.
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: Bakrorezi