Istarska regionalna energetska agencija : Istrian Regional Energy Agency (Istarska regionalna energetska agencija, 2009)
Web-stranice organizacije koja daje javnu savjetodavnu uslugu u obliku informacije, pomoći u podizanju svijesti, obuke lokalnim donositeljima odluka vezanim za energetiku u javnom i privatnom sektoru, domaćinstvima i građanima.