Nyéki Bàró Rauch Levin = Levin Baron Rauch od Nyéka - Gerhart, Heinrich ([S. n.], 1869)
Portret dugih zašiljenih brkova i duge brade. Prikazan do pasa, odjeven u crnu jaknu preko koje je prebačen tamni kaput ukrašen krznom.