Dani Hvarskog kazališta : eseji i građa o hrvatskoj drami i teatru (Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti; Književni krug, 2011)
Znanstvena izlaganja i rasprave prate kazališne predstave koje komplementarno nadopunjavaju književnopovijesna i teatrološka istraživanja.