Konjić-igračka (1988)
Kolaž u obliku konjića-igračke načinjen od papira intenzivno crvene boje i raznobojnih ukrasa od krep papira i alu folije nalijepljenih na kartonsku podlogu. Konjć na leđima nosi dva srca.