Knjižnica (1988)
Kolaž u obliku stiliziranog prikaza zgrade Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu načinjen od papira intenzivno crvene boje i raznobojnih detalja od kolaž papira nalijepljenih na kartonsku podlogu.