Ekonomska i ekohistorija : časopis za gospodarsku povijest i povijest okoliša = Economic and ecohistory : journal of economic and environmental history (Društvo za hrvatsku ekonomsku povijest i ekohistoriju ; Meridijani, 2005)
Časopis za gospodarsku povijest i povijest okoliša.