Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj (Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, 2013)
Web-stranice predstavništva Europske komisije koja djeluje u svojstvu glasnogovornika u Hrvatskoj, što uključuje pripremu informativnih sažetaka za medije kao i službenih priopćenja o pitanjima koja se odnose na Komisiju.