Advocata Croatie Fidelissima Mater Sanctissima Virgo Remetensis (s. n., 1700)
Centralno, prikaz Bogorodice i Isusa koji lebde u oblacima, a pridržavaju ih anđeli. Uokolo svetice sa simbolima mučeničke smrti, a ispod, crkva sa zvonikom koji završava lukovicom. Dolje lijevo crkveni, a desno svjetovni likovi.